Yhteisöllistä tekemistä

TERVETULOA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISIIN 17.12. KLO 17 alkaen

Tervetuloa juhlistamaan yhdessä Sumatikirti keskuksen kauden päättäjäisiä. Ohjelmassa esittely ja lyhytelokuva (n. 20min) International Temple Project- hankkeesta (ITP), jonka kautta moderni buddhalaisuus esittäytyy yhä laajemmalle kansainväliselle yleisölle. Tämän lisäksi tarjolla pientä naposteltavaa, hyvää seuraa ja elävää tunnelmamusiikkia.

Tilaisuus on maksuton. Varaa halutessasi mukaan käteistä, jos mielit ostaa jotain keskuksen Dharma-kaupasta. Tarjolla mm. kirjallisuutta ja rukoushelminauhoja.

Sinulla on myös tilaisuus löytää tukea harjoituksellesi käytettyjen kadampadharmakirjojen, Tharpa-julkaisujen ja esineiden myyntipöydältä pientä rahalahjoitusta vastaan.

Jokainen on lämpimästi tervetullut!

 

YHTEISÖLLISET LUONTORETKET

Nainen kävelee poispäin metsäpolkua  Tumma nainen istuu ison veden äärellä risti-istunnassa 

Lähde kaupungin hälystä kanssamme hetkeksi lähiluontoon rauhalliselle kävelyretkelle. Käymme tutustumassa Helsingin lähiympäristön luontoreitteihin. Kävelemme, rupattelemme buddhalaisista harjoituksista, olemme välillä hiljaa ja pysähdymme myös sopivaan paikkaan meditoimaan ja rauhoittumaan. Voit ottaa omat kasviseväät mukaan. Säävaraus. Tervetuloa!

Tulossa taas vuonna 2018.
T
ervetuloa luontoon mietiskelemään ja rentoutumaan!

 

 

Comments are closed