Ilmaiset tilaisuudet

Järjestämme säännöllisiä ilmaisluentoja. Voit myös, jos sinulla on tiedossa tilat ja kiinnostuneet osallistujat, niin pyytää luentoa alueellesi. Saatamme pystyä järjestämään luennon. Ota silloin yhteyttä koulutus@meditoi.com

Järjestämme myös yhteisöllistä tekemistä kuten retkiä, nyyttäreitä tai vapaaehtoisten talkoita. Tervetuloa mukaan!

Yhteisöllistä tekemistä: meditatiiviset luontokävelyt

Nainen kävelee poispäin metsäpolkua  Tumma nainen istuu ison veden äärellä risti-istunnassa 

Lähde kaupungin hälystä kanssamme hetkeksi lähiluontoon rauhalliselle kävelyretkelle. Käymme tutustumassa Helsingin lähiympäristön luontoreitteihin. Kävelemme, rupattelemme buddhalaisista harjoituksista, olemme välillä hiljaa ja pysähdymme myös sopivaan paikkaan meditoimaan ja rauhoittumaan. Voit ottaa omat kasviseväät mukaan. Säävaraus. Tervetuloa!

  • 3.9. Sunnuntai klo 12-18: Kaitalampi

Ensimmäinen luontokävelymme tapahtuu kauniissa Espoon Luukissa. Suunnitelmana on kävellä rauhallisesti helppokulkuista reittiä noin 8 km retki. Koirat ovat sallittuja ja poluilla pääsee kulkemaan myös lastenvaunujen kanssa. Reittimme kulkee Kaitalammen lähistöllä, jonka rannalle pysähdymme syömään eväitä. Aloitamme retken klo 12 Vihdintieltä Kaitalammen pysäkiltä.

Käytännön ohjeita:

  • Jos kuljet omalla autolla, alueelta löytyy parkkipaikkoja.
  • Jos tulet Helsingistä, voit tulla bussilla 345 Elielinaukiolta. Tapaamme laiturilla 23 klo 11 aamulla. Bussimatka kestää noin 40 minuuttia ja maksaa seutulipun verran. Busseja takaisinpäin kulkee noin tunnin välein.
  • Jos haluat varmistaa, että retken järjestäjillä on tieto osallistumisestasi ja yhteystietosi mahdollisten muutosten tai muun tiedottamisen varalta, niin lähetä sähköpostitse yhteystietosi osoitteeseen: koulutus@meditoi.com. Voit myös ilmoittaa haluatko tarjota autokyydin tai oletko sen tarpeessa voidaksesi osallistua. Voimme sitten välittää viestiä asiasta.
  • Ainakin retken vetäjä on halukas retkelle, vaikka vähän sataisikin, joten ihan pieni sade ei ole este kävelyretken toteutumiselle. Kovassa myrskyssä emme kuitenkaan retkelle lähde. Lähetämme vielä varmistusviestin kaikille ilmoittautuneille retkipäivän aamulla retken toteutumisesta.

 Tervetuloa luontoon mietiskelemään ja rentoutumaan!

 

Tulossa myös meditatiivinen luontokävely marraskuussa:

  • 12.11. Sunnuntai klo 12-18 Lisätietoja tulossa!

 

Comments are closed