Kunnianarvoisa Geshe Kelsang Gyatso Rinboche

 

Kunnianarvoisa Geshe Kelsang Gyatso Rinboche on nykyaikainen buddhalainen meditaatiomestari. Hänet tunnetaan siitä, että hän on esitellyt modernille yhteiskunnalle viisauden ja myötätunnon polun. Tämä erityinen polku auttaa jokaisessa maanosassa tuhansia ihmisiä löytämään elämiinsä merkitystä ja toivoa.

Opettamalla yli kolmenkymmenen vuoden ajan, kirjoittamalla 22 kirjaa ja luoden maailmanlaajuisen temppeleiden ja meditaatiokeskusten verkoston, hän on tuonut meille Buddhan opetukset tavalla, jolla niitä on helppoa ymmärtää ja harjoittaa kiireellisissä elämissämme. Hänen henkilökohtainen kokemuksensa koko valaistumiseen johtavasta polusta aukeaa hänen kirjoissaan, jotka käsittelevät buddhalaisuutta ja meditaatiota.

Kunnianarvoisan Geshe Kelsangin syvällinen viisaus, selkeys ja kyky tuoda kaikkein hienosyisimmätkin Buddhan opetukset nykyihmisille ovat inspiroineet neljänkymmenen vuoden ajan. Hän opettaa, että kaikki maailmassa kohtaamamme ongelmat saavat alkunsa mielestä ja että ainoa tapa ratkaista ne ja löytää todellista onnellisuutta, niin itsellemme yksilönä kuin koko yhteiskunnalle, on oppia kehittämään mieltämme.

“Ihmisen ongelmat eivät voi ratketa ilman mielen kehittämistä.”

Kunnianarvoisa Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche

 

Comments are closed